Om oss på

Serviceförmedlingen Norr AB

8403c918fcebc344_org.png
unnamed (1).png

Serviceförmedlingen Norr AB är ditt lokala företag och Skellefteås hjälpande hand för ett bättre framtid. Vi hjälper er med allt från teknik till hushållsnäratjänster. Är du ny företagare och behöver hjälp med att komma igång i digitala marknaden så hjälper vi gärna allt från att designa din hemsida till att marknadsföra på sociala medier, synas i Google och SEOs implementation.

Både som privatperson eller företag hjälper er med allt inom våra kompetens område. Våra medarbetare har långt och professionellt erfarenhet av tjänster som gäller teknik ,flytt och städ. Vi erbjuder alltid nöjdkunds garanti.

Som privatperson har du möjlighet att nyttja RUT och ROT avdraget som gäller för flytthjälp, städhjälp och andra hushållstjänster. Vi hjälper er med hela er behov och all administration då vi är en komplett  servicefirma.

Våra mål

Engagemang

Lönsamhet

Kvalitet

Nöjda kunder

Basket of Flowers

Nöjd kunds garanti !

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av städföretag och därför erbjuder vi alla våra kunder 100 % Nöjd-Kund-Garanti. Garantin syftar till att understryka vår höga kvalité vid alla arbeten.