top of page

Serviceförmedlingen Norr AB - Din Partner i Service

Välkommen till Serviceförmedlingen Norr AB, ditt pålitliga val för service och hushållsnära tjänster i Skellefteå med omnejd. Vi är stolta över att vara din lokala servicepartner, dedikerade till att göra din vardag enklare och mer bekväm.

Vårt Engagemang

Vi är ett företag med en passion för att leverera högkvalitativ service till både privatpersoner och företag. Med års erfarenhet inom branschen och välutbildad personal som har expertis inom olika områden, kan du vara säker på att ditt projekt eller din servicebehov kommer att hanteras professionellt och effektivt.

Våra Tjänster

Serviceförmedlingen Norr AB erbjuder en bred palett av tjänster som sträcker sig från tekniska lösningar till hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med teknikinstallationer, flytttjänster, städning eller trädgårdsskötsel, så finns vi här för att möta dina behov.

Vårt Team

Vårt engagerade och kompetenta team är vår största tillgång. Vi är stolta över att ha en personal som är noggrant utbildad, erfaren och dedikerad till att uppfylla dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att leverera tjänster av högsta kvalitet och göra varje uppdrag till en positiv upplevelse.

Kundnöjdhet

Din tillfredsställelse är vår främsta prioritet. Vi är fast beslutna att leverera överlägsen service och arbetar tillsammans med dig för att säkerställa att dina specifika behov och önskemål uppfylls. Vi erbjuder också hjälp med RUT- och ROT-avdrag för att göra ditt liv enklare och mer kostnadseffektivt.

Kontakta Oss

Vi ser fram emot att samarbeta med dig och göra din vardag mer bekväm. Kontakta oss för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning som passar dig bäst.

Tack för att du väljer oss på Serviceförmedlingen Norr AB som din servicepartner. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina behov.

Våra mål

Engagemang

Lönsamhet

Kvalitet

Nöjda kunder

Musician

Nöjd-kunds-garanti !

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av serviceföretag och därför erbjuder vi alla våra kunder 100 % Nöjd-Kund-Garanti. Garantin syftar till att understryka vår höga kvalité vid alla arbeten. Vi förstår vikten av förtroende och tillförlitlighet inom servicebranschen och strävar efter att skapa förtroende hos våra kunders val att arbeta med oss.

bottom of page