Om oss på

Serviceförmedlingen Norr AB

skelleftea_logo_vit.png
8403c918fcebc344_org.png
unnamed (1).png

Serviceförmedlingen Norr AB är ditt lokala serviceföretag och Skellefteås hjälpande hand för en bättre framtid. Vi hjälper er med allt från teknik till hushållsnäratjänster. Är du nyföretagare och behöver hjälp med att komma igång i digitala forum så hjälper vi gärna till med allt från att designa din hemsida, att marknadsföring på sociala medier, synas i Google och SEOs implementation. Är du privatperson och behöver hjälp med allt inom hushållstjänster, så finns vi självklart för dig!

Privatperson eller företagare, vi hjälper er med allt inom våra kompetensområden. Våra medarbetare har lång och professionell erfarenhet av tjänster inom teknik, flytt, städ och trädgårdsskötsel. Vi erbjuder alltid nöjdkundsgaranti.

Som privatperson har du möjlighet att nyttja RUT och ROT avdraget som gäller för flytthjälp, städhjälp, små renoveringar, ombyggnationer & andra hushållsnära tjänster. Vi hjälper er med hela ert behov och sköter allt pappersarbete som gäller Skatteverket.

Våra mål

Engagemang

Lönsamhet

Kvalitet

Nöjda kunder

Basket of Flowers

Nöjd-kunds-garanti !

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av städföretag och därför erbjuder vi alla våra kunder 100 % Nöjd-Kund-Garanti. Garantin syftar till att understryka vår höga kvalité vid alla arbeten.