top of page

Professionell lokalvård, pålitlig och miljövänlig

Kvalitativ lokalvård bidrar till ökad trygghet, hälsa och trivsel både hemma och på arbetsplatserna. Vi tar väl hand om våra medarbetare och är stolta över det värdefulla hantverk de utför på ditt hem eller arbetsplats.

Vill du veta mer om hur våra tjänster kan underlätta ditt privat & arbetsliv? Tveka inte att ta kontakt med oss – vi ser fram emot att få prata med dig.

Cleaning Duo

Vi hjälper både företag & privatpersoner med följande när det gäller städningstjänster

 • Flyttstädning Skellefteå

 • Storstädning Skellefteå

 • Dödsbostädning Skellefteå

 • Kontorsstädning Skellefteå

 • Trappstädning Skellefteå

 • Byggstädning Skellefteå

Flyttstädning med fastpris och nöjd-kund garanti

Vad ingår i flyttstädning?

​Vardagsrum/Bostadsrum

 

 • Rengöring av golv

 • Rengöring av golvlister, kontakter, dörrar, karmar, fönsterbrädor, element

 • Rengöring av garderober, in- och utvändigt (om de är tömda)

 • Fönsterputs

Köket

Köket är inte sällan det absolut jobbigaste att städa på egen hand varför bara det rummet ibland kan motivera att man tar hjälp med flyttstädning. Vi hjälper dig med:

 • Rengöring av kyl, sval och frys in- och utvändigt samt under

 • (frys rengörs endast om den är avfrostad då städningen påbörjas)

 • Rengöring av utdragen spis in- och utvändigt, även ugnsplåtar

 • Rengöring av diskmaskin in- och utvändigt

 • Av- och uttorkning av skåp, lådor och bänkar (inuti om de är tömda, gäller även besticklådan)

 • Avtorkning av köksfläkt samt ventiler (ej inuti)

 • Avtorkning av belysning

Notera dock att städning bakom och under vitvaror endast sker om du som kund själv dragit fram dessa och efter städningen återställer dem.

Badrum/Toalett

 • Rengöring av all sanitet, även under badkaret (fronten nedmonteras och återställes av kund)

 • Rengöring av kakelväggar

 • Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp rengörs in- och utvändigt

 • Golvbrunnar och ventiler rengörs utvändigt

 • Förvaringsutrymmen rengörs

 • Avtorkning av belysning

Som med kökets vitvaror behöver du själv dra ut eventuella tvättmaskiner och torktumlare om vi ska kunna städa under och bakom dessa.

Du kan självklart komplettera din bokning av flyttstädning genom att även boka städning av biytor som balkong, förråd, tvättstuga eller garage. Fönsterputs ingår i tjänsten om det går att komma åt med en enkel stege. Städning bakom kyl, frys, spis, tvättmaskin och torktumlare utförs endast om vitvaran dras fram av kund och efter städning återställes av kund.

Kontorsstädning

Letar ni som företag efter högkvalitativ kontorsstädning till ett konkurrenskraftigt pris? Våra professionella städare är välutbildade och erfarna inom alla aspekter av kontorsstädning. Vill ni veta mer om hur vi på Serviceförmedlingen Norr AB kan göra arbetslivet enklare för dig? Kontakta oss gärna via telefon på 076 577 60 21 eller mejla till Kundservice@serviceformedlingen.se så berättare vi mer om våra tjänster.

kontorsstädning skellefteå, kontorstäd i skellefteå

Byggstädning

Vi utför uppdrag där vi gör slutstädning och underhållsstädning. Oftast handlar det om nybyggen, renoverade objekt och städning efter stambyten i Skellefteå med omnejd.

Dödsbo städning och tömning av dödsbo

Att tömma och städa ur dödsboet brukar vara en av de saker som tidigt måste lösas. Men när kraften saknas och sorgen är för stor, hur gör man då? Kontakta oss på Serviceförmedlingen Norr AB så avlastar vi dig med det praktiska. Vad som specifikt ingår vid tömning/städning av ett privat bohag varierar mycket från fall till fall.Vi hjälper gärna med att tömma bostaden och kan även ta ansvar för att kontakta välgörenhetsorganisationer om det finns saker som du inte längre vill ha eller inte kunde sälja. När bostaden är helt tömd utför vi en flyttstädning enligt riktlinjerna från Mäklarsamfundet. Vi erbjuder självklart en garanti om du av någon anledning inte är nöjd. 

Kontakta oss gärna redan idag för att gå genom om hur vi kan hjälpa er på ett bra sätt.

Vi flyttar gärna ditt hem eller ditt företag

flytt företag skellefteå, flyttfirma skellefteå

Våra flyttlösningar kan anpassas efter dina behov. Vi erbjuder flytthjälp såsom nedpackning av dina saker inför flytten, vi kan även bistå med flyttstädning då boendet är utflyttat. Varje flytt är unik och vi tillgodoser dina behov så att din flytt känns trygg och säker. På ett snabbt och smidigt sätt förflyttar vi ditt bohag
Vi är inte främmande för några uppdrag, gäller det en pianoflytt eller en transport av kristallkronan, hela eller delar av ditt hem, så kan vi lova att vi med trygghet utför vårt jobb.

Privat flytt

RUT-avdrag.png

Företagsflytt

​Vid en bohagsflytt kan du med fullt förtroende överlåta alla aspekter, från packning och städning till magasinering, leverans och montering, till vårt professionella team. Vi är engagerade i att lyssna på dina behov och skräddarsy vårt uppdrag för att uppfylla dina önskemål. Med en lång och pålitlig erfarenhet av hantering av både sköra och värdefulla föremål, kan du vara säker på att våra erfarna flyttexperter kommer att vårda dina ägodelar med den största omsorg. Varje föremål behandlas varsamt och med respekt, precis som om de vore våra egna.

Vi assisterar företag i olika branscher, oavsett om de är små eller stora, med sina flyttbehov. Vi är väl medvetna om att företagsflyttar kräver särskild uppmärksamhet, med tanke på de ofta tidskritiska scheman och de potentiella kostnaderna som små fel kan medföra. Vår målsättning är att genomföra flytten med minimal påverkan på din verksamhet och skapa så lite störning som möjligt. Om du har frågor eller vill boka våra tjänster, är du välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post eller skicka en offertförfrågan så kontaktar vi dig.

flytthjälp i skellefteå, flyttfirma skellefteå
Helgflytt

Vill du flytta under helgen när du ändå är ledig? Självklart funkar det! Vi erbjuder helgflyttningar i Skellefteå och hela Västerbotten. Om du i prisförfrågan anger ett flyttdatum som infaller på en helg får du veta vad din flytt kostar, inklusive helgtillägg.

monteringstjänst skellefteå , möbelmontering
Monteringsthjälp
Vi erbjuder professionell monteringshjälp för möbler, belysning och elektronik, antingen i samband med flytten eller som en separat tjänst. Våra erfarna montörer tar hand om allt med omsorg och precision för bästa resultat. Vi monterar möbler och erbjuder hemfix av många olika slag och fixar och löser det mesta i och utanför ditt hem.

Kontakts oss gärna idag om du behöver hjälp med montering i ditt företag eller ditt hem.
grässklippning skellefteå, trädgårdsskötsel skellefteå

Fastighetstjänster till företag och privatpersoner

Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av fastighetstjänster både för företag och privatpersoner. Våra tjänster inkluderar professionell trädgårdsskötsel, där vi tar hand om allt från gräsklippning till lövuppsamling under sommaren men även snöskottning och snöröjning under vintermånaderna. För dem som behöver utföra rivningsarbeten eller fräscha upp sina utrymmen erbjuder vi även rivningstjänster , målning , enklare ombyggnationer och mycket mer. Oavsett dina fastighetsbehov, är vi här för att hjälpa dig.
Oavsett om du som privatperson eller som företag behöver hjälp med gräsklippning , trädfällning, snöskottning i Skellefteå med omnejd kontakts oss gärna så hittar vi en lösning tillsammans.

Privat 

RUT-avdrag.png
Vi erbjuder olika avtalsalternativ för att säkerställa att ditt sommarhus underhålls året om. Det innebär att vi tar hand om fastigheten så snart säsongen ändras. När gräset börjar växa, träden blommar och ogräset tar över, är vi där för att se till att din fastighet alltid är i perfekt skick. Det innebär kortklippt gräs, väl vattnade blommor och generellt välskött omgivning. Detta gör att du kan njuta av din semester eller avkoppling utan att oroa dig för fastigheten. När sommaren övergår till höst och vinter, fortsätter vårt engagemang. Vi ser till att löv och frukt rensas bort från gräsmattan när träden fäller sina blad. Genom att regelbundet inspektera och vårda fastigheten minskar vi risken för oönskade besök och förebygger kostsamma väderrelaterade skador. Vi är din pålitliga partner som ser till att din fastighet är i bästa möjliga skick året runt.

Företag

För er som har hyreshus, företagsbyggnader eller ni som är bostadsrättsföreningar så har vi fastighetsskötsel efter vad ni anser är nödvändigt för era behov.

Sommartid så tar vi hand om era grönytor, häckar och ser till att det är snyggt och presentabelt för att bo där, ta emot kunder eller hyra ut, dessutom om det behövs så kan vi ombesörja med fastighetsskötare/vaktmästare som tittar till och löser dagliga driften för era fastigheter.

ֿSnow Shovel
Men så kommer det alltid en höst och vinter, där är vi förbereda med halkbekämpning och snöröjning för att fastigheterna som på sommaren alltid ska vara i sitt bästa för era, kunder, hyresgäster och boende och så som ovannämnd så har vi våra fastighetsskötare/vaktmästare som ser till att dagliga driften fungerar.

Tekniktjänster 

Privatpersoner

Vi står till din tjänst med en bred palett av tekniska tjänster och kan erbjuda professionell installation samt teknisk support för en mängd olika enheter och system. Vårt expertteam kan hjälpa dig med allt från TV och smarta hem-enheter till skrivare, internetanslutning, datorer och mobiltelefoner. Dessutom kan vi guida dig genom användningen av viktiga digitala verktyg och appar som Mobilt Bank ID, Swish och Kivra med våra specialiserade tjänster. Vårt mål är att göra din digitala vardag enklare och mer bekväm genom att erbjuda omfattande teknisk support och lösningar som passar dina behov.
IT konsult skellefteå

Företag

Vårt företag är specialiserat på att leverera skräddarsydda IT-konsulttjänster och on-site support till företag i alla branscher. Med vårt team av erfarna IT-experter och teknikentusiaster kan vi inte bara lösa dina befintliga IT-utmaningar utan också ta din verksamhet till nya höjder.

Vårt utbud av tjänster omfattar:

 1. IT-konsultation: Vi arbetar nära med ditt företag för att förstå dina specifika behov och utvecklar skräddarsydda IT-lösningar som passar perfekt för din verksamhet. Vi hjälper dig att optimera din infrastruktur, implementera ny teknik och strategier samt öka din IT-säkerhet.

 2. On-site support: Våra tekniska experter är alltid redo att rycka ut till din plats när det behövs. Oavsett om det är akuta reparationer, installation av ny utrustning eller utbildning för din personal, så kan du räkna med vår snabba och pålitliga on-site support.

 3. Molnbaserade lösningar: Vi kan guida dig genom övergången till molntjänster och hjälpa dig att dra nytta av flexibilitet och effektivitet som molnet erbjuder. Från molninfrastruktur till SaaS-tillämpningar, vi har expertisen för att optimera din verksamhet i den digitala eran.

 4. IT-säkerhet: Vi är engagerade i att skydda din verksamhet mot cyberhot. Våra experter kan utvärdera din nuvarande säkerhetsstruktur, implementera de senaste säkerhetslösningarna och ge utbildning för att öka medvetenheten om säkerhetsrisker bland din personal.

 

Med vår hjälp kan du förbättra din företagsprestanda, öka effektiviteten och säkerheten i din IT-miljö och säkerställa att du är redo för framtida teknologiska utmaningar. Låt oss vara din pålitliga partner för alla dina IT-behov och ta din verksamhet till nästa nivå.

I vår omfattande verksamhet inkluderar vi även vår IT-sektor, ArcTech North, som specialiserar sig på att tillhandahålla mångsidiga IT-tjänster för både små och stora företag. Utforska gärna ytterligare detaljer på ArcTech Norths hemsida (www.arctechnorth.com). Vi är stolta över att kunna erbjuda en bred palett av IT-lösningar för att möta diverse behov inom teknik och digitalisering.

Har ert företag specifika behov? Tveka inte att kontakta oss för skräddarsydda lösningar som är anpassade efter era krav och önskemål. Vårt engagerade team är redo att samarbeta n
ära er för att säkerställa att ni får den optimala lösningen för ert företags unika behov.
Anchor 1
Anchor 2
Anchor 3
Anchor 4
bottom of page